Hulp bij bestellen? Bel 0599 312 142
Breedte
Hoogte
Diameter
Draagvermogen
Snelheidsindex
Seizoen
Voertuig
Merk
Brandstofefficiëntie
Grip op nat wegdek
Decibel
Extra

Over Whitewalls.nl banden shop

Whitewalls.nl is onderdeel van De Bandenboerderij. Middels de webshop van whitewalls.nl worden autobanden aangeboden voor klassieke waarbij extra aandacht wordt besteed aan de zogenaamde white wall banden. White wall banden zijn voorzien van een witte belijning op het zijvlak. Wij tonen alleen de banden welke direct in voorraad op onze locatie aanwezig zijn of banden welke direct leverbaar zijn vanuit ons netwerk van leveranciers.

De Bandenboerderij is gevestigd in Noord Nederland te weten Vlagtwedde en bestaat inmiddels 10 jaar. Zowel deze website, als de webshop en het assortiment zullen het komende jaar volop verder worden ontwikkeld. Het kan  zijn dat u in de webshop niet de banden heeft gevonden waar u naar zocht, u kunt ons dan een zoekopdracht te geven. U ontvangt vervolgens binnen 3 werkdagen via de mail bericht of de door u gezochte banden alsnog leverbaar zijn en indien mogelijk vrijblijvend een offerte en levertijd.

Voor informatie over De Bandenboerderij BV verwijzen wij u graag door naar www.bandenboerderij.nl.  

Via de tab "contact" kunt u onze bedrijfsgegevens eveneens vinden. Zowel online als bij de locatie bent u van harte welkom!